Skal man være nøgen i wellness-området? Tyskerne elsker at være nøgne og der findes mange strande og badelande, som kun er FKK altså for dig hvis du er helt nøgen. I Tysland kan forretningsmænd have et møde på et hotel, tage en god frokost og derefter hoppe ned i wellness -området, hvor slips og habit er smidt i omklædningsrummet til fordel for Adam-kostume. Påfyldning af energi til at gå sommeren i møde. Og det m? ses som en af resortets svagheder, du sidder og laeser, at der med en s? stor gaestekapacitet kun er en begraenset mulighed for variation i maden, og N?gen Wellness Tyskland personalets reaktion har vaeret i fuld overensstemmelse. Tyskland kan nemlig med rette kaldes et sandt spa- og wellness mekka. Valgmulighederne er mange, og du behøver blot at køre en god time sydpå, før det første spahotel ligger for dine fødder. Nøgen Wellness Tyskland Tysk Wellness: Fem Stjerner I Nordtyskland får du masser af luksus, spa og wellness Og glæd dig over, at du får masser af luksus for pengene. Vores indgang til massagen er naturlighed, sanselighed og kærlig kontakt. Vi møder dig med hjertet og ligeværdigt. Det er ikke sex, som du kender det, men det er et sanseligt møde. Det betyder at begge, både massør og den der masseres, er nøgne. Ligesom vi inviterer dig til at mærke dig selv og åbne for sanselighed, gør vi det også.

Nøgen wellness tyskland tantrisk møde - Nordtysk spa

Mange oplever massagen som en drøm, en hinsides virkelighed oplevelse, som en katalysator for de kreative, skabende kræfter. Vi har glemt og fortrængt al den visdom, hukommelse og glæde der er i kroppen. For mig er det en varme, en bevægelse. Massage af Yoni eller Lingam, både som mand og som kvinde vil du FØR massagen i den indledende samtale få hele ritualet  beskrevet, herunder muligheden for at modtage en Yoni- eller lingammassage. Du inviteres til at udforske dig selv. En følelse som opstår hyppigt, men mindre hyppigt tør vi lytte til den, sanse den og blive i den.

Handler tantramassage: Nøgen wellness tyskland tantrisk møde

Og det er dejligt. I mødet åbner vi for kontakt til lyst. Hvis du først er lukket ind, gælder der kun Shivas eller Shaktis bud, og naturligvis altid muligheden for at sige og bevæge sig i nej. Vi møder dig med hjertet og ligeværdigt. Du vil vide dig tryg du kan til enhver tid sige stop. Det hjælper os til at komme fra ydersporet på livets motorvej, ind på marguerit-ruten. Eller mave, bryst, kind og arme. Der hvor den, som leder, føler sig tryg, og der hvor der opstår et rum helt uden fordringer, porno mature hd wannonce pantin vil du opleve helt nye sider af og i dig selv.Og et står fuldstændigt fast: Du kan altid igennem hele massagen sige nej tak.

på Nøgen wellness tyskland tantrisk møde

Hvad synes du?

Bemærk: Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort