dildoer til mænd herskerinde søger slave

To dejlige trunter, kun i g-streng, og stive nipler. Og jeg havde været i kælderen flere gange efter mere vin, var middagen overstået, og vi gik i de lidt blødere stole. Mia spurte nu Lotte om de skulle bytte igen, dette ville Lotte dog desværre ikke. De dansede meget tæt, og på et tidspunkt stod de og tog hinanden på brysterne. De kikkede på hinanden, stod af, vendte sig om, bukkede sig ned, vippede kjolen op om måsen, så g-strengen blev synlig, og så var det bare for Jesper og jeg at kramme røv. Det var monster frækt at. Lotte i en sort, og Mia i en rød. Men den aften var de to piger blevet enige om at tage meget små og nedringe kjoler. Både Jesper og jeg gå op i mad, og han kom et par timer før Mia, så han kunne hjælpe mig med maden.

Hot Tits Massage: Dildoer til mænd herskerinde søger slave

At jeg ikke kom, er et under. Mia har "snydt lidt" med lidt silikone i brysterne. Da vi sad med vores koner og dildoer til mænd herskerinde søger slave kaerester ved vores sider og n?d en?l, fortalte pigerne at de havde aftalt, at de skulle give os en lapdance, og at de ville vaere topl?se, men at de gik. De satte sig på gulvet, spredte ben, og ind det var overladt til fantasien. Så ville pigerne danse, og skruede op for musikken. Det begyndte at vise sig at det var Mia der førte an, og Lotte der fulgte efter. Lotte dækkede et pænt bord, og Mia kom.1800. Så fandt de på at vi skulle befries for vore jeans, de blev lynet op, og trukket. Jeg kunne ikke undgå at bemærke at Mias trusser smuttede i tasken, og jeg hentede en omgang. dildoer til mænd herskerinde søger slave

Anni til: Dildoer til mænd herskerinde søger slave

Detaljer; Kategori: Fra 3kant til gruppesex Skrevet af EL Visninger: 116321 Min kone Lotte, ok jeg havde inviteret hendes veninde Mia og hendes fyr Jesper ti en rigtig traditionel og konservativ par middag. Euro Lårlange Støvler really. Jyllands st rste og mest bes gte massage - escort side. Efter et øjeblik begyndte Lotte så at give mig et blowjob, og dildoer til mænd herskerinde søger slave Mia tog Jespers pik i munden. Så begyndte pigerne at kramme og viske sammen. Så dansede de væk fra os igen, Lotte kom over til mig igen, og dansede videre. Da jeg kom til at kigge over på Jesper, kunne jeg se at de to piger arbejdede synkront. Fantastisk syn, Mia var helt glat, og Lotte havde en Brasilianer. Mine hænder var over alt på Mias vidunderlige krop, da hun på et tidspunkt stod og rystede røv mod mig, fik jeg mulighed for at et par fingre ind under hendes trusser, hun var glat, og våd. Så satte de sig på vores skød, og gnubbede røv mod vores pikke, samtidig med vi krammede bryster. Og Jesper siger at når de har brugt så mange penge på patter, så bør de også vises frem. Jesper og jeg var enige om at vi havde stået i køkkenet i lang tid, og havde ikke lyst at danse, så pigerne måtte danse med hinanden. Detaljer, skrevet af EL, visninger: 118704, min kone Lotte, ok jeg havde inviteret hendes veninde Mia og hendes fyr Jesper ti en rigtig traditionel og konservativ par middag. Mia og Jesper har lige inviteret os til om tre uger. Det varede dog ikke længe, da først Mia og så Lotte vendte sig med ryggen til os og lod bhen falde. Og det var her det begyndte at blive rigtig spændene. Så fandt Mia ud af at nu skulle de "bytte". Til kaffe og dejlig rom. Det blev til foie gras, højreb, og hjemmelavede. Nu var det Mias tur til at kopiere. I stedet lage hun sig ned på knæ, tog min pik ud af boxerne, og gned den mellem sine bryster. Vi tog alle vores tøj på igen. Nu er hverken Lotte eller Mia særlig snerpede, de kan trods deres 40 år stadig finde på at solbade topløse, som både Jesper og jeg kan lide at se på, da de holder sig godt. Jesper og jeg sad i hver vores lænestol med åben mund og stirrede. Efter et par glas bobler, serverede Jesper og jeg med ikke så lidt stolthed, den mad vi havde fremtryllet. Jeg måtte knibe mig i armen, for at vide at dette var sandt. De lagde sig så på knæ, kravlede hen til os, og begyndte at gnide deres patter mod vores skød. Så stod de af, dansede em meter væk, stod og vred sig lidt, inden de trak kjolerne op over hovedet, så de nu stod i bh og g-streng. Så nu blev min pik gnedet af Mias røv og patter, og Jespers af Lotte.

på Dildoer til mænd herskerinde søger slave

Hvad synes du?

Bemærk: Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort